

Foietaj cu umplutură de vișine

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
gluten de grâu
margarină 82% grăsime pentru laminat
sare iodată
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Malaxare: 4 minute la viteza mică, 4 minute la viteza mare.
Divizare: 2.4 kg aluat.
Relaxare: 10 minute în folie, la rece.
Dospire: 35°C, 85% H, 50-60 minute.
Coacere: la o temperatură de 220°C, timp de 15-18 minute în cuptor ventilat.
Laminarea aluatului: se laminează, se pliază de 3 ori în 3, se laminează la grosimea de 5 mm.
Se întinde aluatul la o grosime de 3 - 3,5 mm. Se decupează pătrate cu latura de 10 cm. Se crestează 4 tăieturi în 2 colțuri diametral opuse. Se suprapune unul dintre colțurile crestate la marginea crestăturii din diagonală. Se suprapune în diagonală și cel de-al doilea colț, formându-se astfel un romb.
După dospire, se aplică o emulsie de ou.
Se adaugă Delicii Vișine fill cu ajutorul unui poș, peste care se adaugă fructe din compot sau fructe congelate, orice sortiment, și adițional zahăr pudră, pentru decor.