Fraisier

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

lapte
frișcă vegetală
căpșuni proaspete
albuÈ™ de ou
apă
zahăr

Pentru foaia de vanilie, se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 5-6 minute, până compoziția își dublează volumul. Coacerea se efectuează la 180 – 190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului.
Se așază blatul în formă și se însiropează.
Pentru cremă, Vanilla Delice se prepară la rece, fiind necesar doar adaosul de lapte. Laptele se adaugă treptat, mixând la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3-4 min. Amestecăm cu frișca bătută (80%).
Peste blatul însiropat se adaugă în strat generos de cremă, se pun fructele tăiate bucăți și se acoperă cu încă un strat de cremă. Deasupra se pune a doua foaie de blat și se însiropează.
Pentru glazură, se fierbe apa cu zahărul. Separat se bat albușurile ferm (când ajung la fermitate siropul să fie la temperatura optimă). Se toarnă siropul în fir subțire peste albușuri, continuându-se mixarea până la răcirea amestecului.
Prăjitura se decorează cu un strat de Meringue înainte de porționare.