Fursecuri cu bezea

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

margarină
zahăr
apă
oțet
apă fierbinte (40-50˚C)
zahăr

Mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se împarte în bucăți egale (aprox 15-20g), fiecare modelându-se sub formă de bilă.
Se așază pe un platou, se înfoliază și se pune aluatul la frigider pentru o oră.
Prepararea cremei: în vasul mixerului, adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Mixează cu telul 12-15 minute. Adaugă peste bezeaua astfel obținută crema Delicii Caise fill și amestecă cu o spatulă până la omogenizare.
Presară făina pe blatul de lucru și întinde bilele de aluat cât mai subțire posibil (1-2 mm grosime), apoi umple-le cu crema de bezea.
De jur împrejurul umpluturii, se adună aluatul și se modelează sub forma unei bile ușor aplatizate.
Coace bilele de aluat în cuptorul încălzit în prealabil la 190˚C, timp de 12-15 min , până când fursecurile devin ușor aurii.
După coacere, pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
    
    
    
    
    
    
    
    
10 pers.

90 min.

60 min.

12 pers.

20 min.

60 min.