

Fursecuri fără gluten

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
suc de portocale
ulei de cocos
zahăr
făină fără gluten
esență de vanilie
zeamă de lămâie
Pune într-un bol sucul de portocale, uleiul de cocos, zahărul și mixează-le până la dizolvarea zahărului.
Adaugă făina fără gluten, coaja de portocală, drojdia uscată instant și bicarbonatul stins cu lămâie și mixează-le din nou la viteză medie.
Aluatul seamănă la textură cu plastilina, se lucrează ușor cu el și nu se prinde de mâini.
Formează grămăjoare și modelează-le între mâini în formă rotundă, apoi le poți turti puțin în palme.
Așază fursecurile în tavă, pe hârtia de copt.
Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 minute la o temperatură de 180°C.
Pudrează fursecurile cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!
14 pers.
120 min.
25 min.