Goffre cu cremă de vanilie

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

fructe proaspete (zmeură, căpșuni, fructe de pădure)

Se adaugă în cuva mixerului planetar toate ingredientele și se mixează la viteza medie timp de 5 minute. Compoziția astfel obținută se lasă la temperatura mediului ambiant pentru 10 minute. Coacerea se face la aparatul de goffre în funcție de specificul echipamentului.
Crema: În bolul unui mixer se pun ingredientele și se adaugă laptele treptat, mixând la o viteză mică până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza mare a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se adaugă smântână pentru frișcă și se mixează. Se obține o cremă omogenă, aromată.
Asamblare: Pe platoul final, se pune prima goffră și cu ajutorul unui poș cu dui rotund se poșează crema. Se repetă procedeul cu numărul dorit de goffre suprapuse. La final, se decorează cu fructe proaspete.