

Goffre cu cremă de vanilie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
fructe proaspete (zmeură, căpșuni, fructe de pădure)
Se adaugă în cuva mixerului planetar toate ingredientele și se mixează la viteza medie timp de 5 minute. Compoziția astfel obținută se lasă la temperatura mediului ambiant pentru 10 minute. Coacerea se face la aparatul de goffre în funcție de specificul echipamentului.
Crema: În bolul unui mixer se pun ingredientele și se adaugă laptele treptat, mixând la o viteză mică până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza mare a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se adaugă smântână pentru frișcă și se mixează. Se obține o cremă omogenă, aromată.
Asamblare: Pe platoul final, se pune prima goffră și cu ajutorul unui poș cu dui rotund se poșează crema. Se repetă procedeul cu numărul dorit de goffre suprapuse. La final, se decorează cu fructe proaspete.