Amestecă într-un bol laptele, apa, uleiul, zahărul și drojdia uscată instant și lasă la dospit pentru 5 minute.
,
Adaugă făina puțin câte puțin și amestecă până obții un aluat omogen și ușor lipicios.
,
Acoperă aluatul cu un prosop și lasă la dospit, la temperatura camerei, pentru 1 oră.
,
Modelează în palmă sau cu ajutorul unei lingurițe mici biluțe de aluat.
,
Prăjește gogoșelele în uleiul încins până capătă culoare aurie.
,
Pune pe un prosop de hârtie gogoșile, pentru a elimina excesul de ulei. Repetă procesul până se termină aluatul.
,
Într-un vas cu fund dublu se pune la topit, la temperatură mică, ciocolata neagră ruptă bucăți împreună cu frișca lichidă. Amestecă încontinuu cu o spatulă de silicon până când compoziția se topește și devine omogenă.
,
Ciocolata albă se topește la bain-marie până se obține un sos subțire.
,
Gogoșelele se înțeapă în lateral cu un cuțit. Umple gogoșelele cu ciocolată neagră topită.
,
Gogoșelele pot fi umplute cu ajutorul unui poș cu dui metalic îngust.
,
Așază gogoșelele pe farfuria de servire, toarnă o cantitate generoasă de sos de ciocolată neagră și sos de ciocolată albă.