Gogoșele pufoase

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 20 minute

făină
sare
lapte cald
apă caldă
albuș de ou
ulei
gălbenuș de ou

Amestecă într-un vas făina, sarea și zahărul pudră cu aroma de vanilie. Presară în mijloc drojdia proaspătă sfărâmată, apoi laptele cald și apa caldă, albușul de ou și uleiul. Amestecă cu o lingură până la omogenizare, apoi frământă până când obții un aluat neted. Modelează aluatul în formă rotundă și lasă-l la dospit timp de 15 minute, acoperit cu folie alimentară.
Modelează aluatul rând pe rând în bile de dimensiunea unei nuci și așază-le una lângă alta, sub formă de triunghi, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le la dospit timp de 15 minute.
Unge gogoșelele de aluat cu gălbenuș de ou și coace-le în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 170°C, timp de 15-20 minute. Înainte de servire, presară peste gogoșele zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!