At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
drojdie uscată instant Pakmaya 10g
lapte
zahăr
ou
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
un praf de sare
ulei
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Pune făina într-un vas și amestec-o cu drojdia uscată instant.
Adaugă restul ingredientelor, cu excepția uleiului și frământă energic până la obținerea unui aluat omogen.
Adaugă apoi uleiul și continuă frământarea până la formarea unui aluat elastic cu suprafața netedă.
Lasă la dospit, la loc cald, într-un vas uns cu ulei, acoperit cu folie alimentară, circa 30 de minute.
Întinde o foaie de aluat cu o grosime de 1 cm. Lasă aluatul la odihnă 10-15 minute.
Formează gogoșile prin decuparea foii de aluat cu un pahar al cărui diametru este de 7-8 cm.
Prăjește gogoșile astfel formate în ulei bine încins, la foc mediu, pe ambele părți.
Scoate gogoșile pe un șervețel de hârtie sau pe un grătar și lasă-le la scurs.
Pudrează cu zahăr pudră sau umple-le cu diferite creme.
Poftă bună!
10 pers.
30 min.
40 min.
Dulce, Prăjituri
2 pers.
20 min.
10 min.
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete video
160 min.
Cozonaci, Dulce
150 min.
70 min.
Dulce, Torturi