

Gogoși glazurate cu ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 550/480
ulei de floarea soarelui
apă
ciocolată (cu lapte/ neagră)
ulei de floarea soarelui
cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și alte 8 minute la viteză mare, până la obținerea unui aluat suficient frământat și elastic.
Aluatul astfel obținut se lasă la odihnă timp de 10 minute, după care se divizează la 60-65g și se modelează.
Dospirea gogoșilor se realizează la 35°C si 75-80% umiditate relativă a aerului, timp de 50-60 minute.
Gogoșile dospite se lasă 10-20 min la temperatura mediului ambiant până când aluatul prinde o crustă subțire.
Se prăjesc gogoșile în baia de ulei încins la 170-180°C, timp de 4 minute (2 min + 2 min).
Glazura:
Pentru o prelucrabilitate mai bună, se topește ciocolata pe bain-marie și se adaugă o mică cantitate de ulei de floarea soarelui. Se amestecă până la omogenizare și se glazurează gogoșile răcite în prealabil.
10 pers.
20 min.
45 min.