Gogoși pufoase

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
apă călduță
zahăr
ulei
arome după preferințe: coajă de portocale sau lămâie, esență de vanilie

Într-un bol amestecă zahărul, sarea, drojdia și apa calduță.
Toarnă compoziția peste făina cernută în prealabil și frământă adaugând puțin câte puțin uleiul.
Fiind un aluat simplu, nu este nevoie sa frămânți foarte mult ci doar până sunt încorporate toate ingredientele.
Lasă aluatul la dospit, într-un loc cald, până își dublează volumul.
Întinde o foaie de aprox. 1cm grosime pe masa unsă cu ulei și decupează cercuri cu un pahar.
Mai lasă la dospit 15 minute.
Prăjește în baie de ulei încins, la foc potrivit. După ce s-au rumenit pe ambele părți, scoate gogoșile pe o farfurie tapetată cu șervet de hârtie.
Pudrează gogoșile cu zahărul pudră cu gust de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!