

Gogoși pufoase

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă călduță
zahăr
ulei
arome după preferințe: coajă de portocale sau lămâie, esență de vanilie
Într-un bol amestecă zahărul, sarea, drojdia și apa calduță.
Toarnă compoziția peste făina cernută în prealabil și frământă adaugând puțin câte puțin uleiul.
Fiind un aluat simplu, nu este nevoie sa frămânți foarte mult ci doar până sunt încorporate toate ingredientele.
Lasă aluatul la dospit, într-un loc cald, până își dublează volumul.
Întinde o foaie de aprox. 1cm grosime pe masa unsă cu ulei și decupează cercuri cu un pahar.
Mai lasă la dospit 15 minute.
Prăjește în baie de ulei încins, la foc potrivit. După ce s-au rumenit pe ambele părți, scoate gogoșile pe o farfurie tapetată cu șervet de hârtie.
Pudrează gogoșile cu zahărul pudră cu gust de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!