

Grisine cu cimbru

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
apă caldă
sare
zahăr tos
semințe de susan
cimbru
gălbenuș de ou
apă
Cerne jumătate din făină în vasul pentru frământat. Adaugă drojdia uscată instant, sarea, zahărul, semințele de susan și cimbrul. Adaugă cu grijă făina rămasă și apa caldă și frământă până la formarea aluatului.
Info: prin cernere, făina se aerează și aluatul va crește mai bine!
Împarte aluatul în bucățele de mărimea unor mingi de tenis. Rulează-le până obții fâșii de forma și mărimea unui deget.
Subțiază fiecare bucățică de aluat pe masa presărată cu făină până când aluatul ia forma unor sticksuri.
Tapetează tava cu hârtie de copt, așază aluatul și acoperă-l pentru 20 minute.
Unge aluatul cu gălbenușul de ou și apă.
Pune grisinele la cuptor la 200°C timp de 15 minute. Scoate-le apoi și lasă-le să se răcească.
Poftă bună!
20 pers.
105 min.
30 min.