Grisine cu cimbru

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină
apă caldă
sare
zahăr tos
semințe de susan
cimbru
gălbenuș de ou
apă

Cerne jumătate din făină în vasul pentru frământat. Adaugă drojdia uscată instant, sarea, zahărul, semințele de susan și cimbrul. Adaugă cu grijă făina rămasă și apa caldă și frământă până la formarea aluatului.
Info: prin cernere, făina se aerează și aluatul va crește mai bine!
Împarte aluatul în bucățele de mărimea unor mingi de tenis. Rulează-le până obții fâșii de forma și mărimea unui deget.
Subțiază fiecare bucățică de aluat pe masa presărată cu făină până când aluatul ia forma unor sticksuri.
Tapetează tava cu hârtie de copt, așază aluatul și acoperă-l pentru 20 minute.
Unge aluatul cu gălbenușul de ou și apă.
Pune grisinele la cuptor la 200°C timp de 15 minute. Scoate-le apoi și lasă-le să se răcească.
Poftă bună!