Grisine cu parmezan și rozmarin

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină
apă
sare
parmezan
rozmarin proaspăt
ulei de măsline
gălbenuș de ou

Dizolvă drojdia în apa caldă și las-o să acționeze timp de 10 minute.
Adaugă drojdia, uleiul și sarea peste făină și frământă până la formarea unui aluat elastic. Adaugă parmezanul și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini.
Lasă aluatul la dospit aproximativ 1 oră.
După ce aluatul a crescut, împarte-l în bucăți de mărimea unei nuci.
Modelează aluatul sub formă de grisine subțiri. Fiecare bucată de aluat se înfășoară în jurul unui fir de rozmarin.
Pune grisinele pe o foaie de copt în tavă şi unge-le cu galbenuș, apoi presară puțină sare.
Coace grisinele în cuptor preîncălzit la 200°C timp de 15 - 20 minute.
Poftă bună!