

Grisine cu parmezan și rozmarin

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
apă
sare
parmezan
rozmarin proaspăt
ulei de măsline
gălbenuș de ou
Dizolvă drojdia în apa caldă și las-o să acționeze timp de 10 minute.
Adaugă drojdia, uleiul și sarea peste făină și frământă până la formarea unui aluat elastic. Adaugă parmezanul și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini.
Lasă aluatul la dospit aproximativ 1 oră.
După ce aluatul a crescut, împarte-l în bucăți de mărimea unei nuci.
Modelează aluatul sub formă de grisine subțiri. Fiecare bucată de aluat se înfășoară în jurul unui fir de rozmarin.
Pune grisinele pe o foaie de copt în tavă şi unge-le cu galbenuș, apoi presară puțină sare.
Coace grisinele în cuptor preîncălzit la 200°C timp de 15 - 20 minute.
Poftă bună!