Adaugă drojdia uscată instant, făina și restul ingredientelor în vasul pentru aluat. Frământă până obții un aluat pufos, acoperă-l cu un prosop umed și lasă-l la dospit 40 minute.
,
Frământă aluatul pentru încă două minute și lasă-l să se așeze.
,
Împarte-l în șase părți egale. Aranjează-le pe o tavă și apasă-le până iau forma unor discuri.
,
Acoperă-le și lasă-le să crească încă o oră.
,
Pune-le în cuptorul încins la 240°C timp de 10 minute. Scoate-le și lasă-le să se răcească pe un grill.
,
Pentru chiftele, pune carnea de vită într-un vas. Adaugă restul ingredientelor rămase și amestecă-le bine. Împarte compoziția în șase părți egale, rulează fiecare bucată în palmă, apoi turtește-o.
,
Prăjește chiftelele pe grătar pe ambele părți.
,
Taie de la jumătate pâinea pentru hamburger. Adaugă chifteaua, roșiile feliate, frunzele de salată și castraveții murați feliați subțire.