Împletitură aromată în 3 culori

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
apă caldă
lapte cald
ulei
pastă de măsline
sos pesto roșu
sos pesto verde
sare

Dizolvă drojdia uscată activă în laptele cald, adaugă făina, sarea, uleiul, apa caldă și sarea.
Frământă pentru 10 minute, până obții un aluat omogen.
Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul să se odihnească pentru 35-40 de minute.
Împarte aluatul în 3 bucăți.
Adaugă pastă de măsline în prima bucată de aluat și frământă.
Adaugă pesto roșu în a doua bucată de aluat și frământă.
Adaugă pesto verde în a treia bucată de aluat și frământă.
Rulează cu mâna fiecare bucată de aluat, modelând aluatul la aceeași lungime și împletește-le.
Lasă aluatul să se odihnească pentru 20 de minute.
Coace la 180°C pentru 20-30 de minute.
Poftă bună!