At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu
Cozopak A+ Lemon Pakmaya/Cozopak A+ Vanilla Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
zahăr
sare
apă
margarină
Fructello mere cu scorțișoară Pakmaya
se recomandă ca umplutura Fructello mere cu scorțișoară să fie ținută în prealabil într-o sită, în vederea scurgerii excesului de sirop
Malaxare: 6 minute lent şi 8 minute rapid; (margarina se adaugă în treapta a doua de mixare);
Odihnă în cazan: 10 minute;
Divizare: în bucăți de 0.9 kg;
Modelare rotund;
Predospire: 15 minute.
Se scoate aluatul pe masa unsă cu ulei. Se întinde aluatul, din aproape în aproape, într-o foaie cât mai subțire.
Pe lungimea foii se distribuie uniform jumătate din cantitatea de umplutură cu mere și se rulează strâns.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se așează sulul obținut în prealabil în formă de melc.
Temperatura la dospire: 35°C și umiditate relativă: 75 – 80%.
Timpul de dospire: 35-40 minute.
Temperatura de coacere: 190-200°C.
Timpul de coacere: 30-35 minute.
11 pers.
60 min.
25 min.
Brioșe și checuri, Dulce
10 pers.
20 min.
Dulce, Prăjituri
33 pers.
50 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Dulce, Pâine și specialități
15 pers.
30 min.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete post
12 pers.
90 min.
40 min.
Plăcinte și tarte, Rețete post, Sărat
20 pers.
120 min.
35 min.
Dulce, Torturi