

Lipii kebab

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
sare
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 8-10 minute la viteză mare a malaxorului.
Pentru malaxarea la viteză mică se folosesc doar două treimi din cantitatea totală de apă aferentă rețetei.
În timpul malaxarii la viteză mare, se recomandă adaosul supliementar de apă, până la o hidratare a făinii de până la 100% (în acest caz făina folosită trebuie să aibă o valoare a W mai mare de 250 J).
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic.
Odihnă: 30 minute.
Divizare: 120 g aluat pentru o lipie Kebab de 100 g.
Modelare rotundă și predospire în bilă: 10 minute.
Aplatizarea bilelor de aluat.
Se așază lipiile pe tavă și se lasă la odihnă alte 5 minute.
Coacere: la o temperatură de 260-270°C, timp de 8-10 minute, fără abur.