

Lipii Naan cu usturoi și ulei aromatizat

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 5 persoane
Timp de pregătire 40 minute
Timp de coacere 10 minute
făină 650
iaurt grecesc
apă călduță
ulei
sare
zahăr
1 lingură ulei de măsline
jumătate de legătură pătrunjel
4 căței de usturoi
Într-un blender pune toate ingredientele pentru aluat. Mixează până obții un aluat omogen.
Pune aluatul într-un bol curat și lasă-l să dospească 30 minute.
Împarte aluatul în 6 părți egale. Pe masa unsă cu puțin ulei de măsline, întinde 6 lipii de 2-3 mm grosime.
Coace lipiile în tigaia non-stick, la foc mediu, până sunt rumenite, în funcție de preferințe.
Într-un blender, pune ingredientele pentru topping și amestecă până obții un sos.
Unge lipiile Naan fierbinți cu uleiul aromatizat obținut.
Poftă bună!
10 pers.
100 min.
50 min.