

Melcișori cu vanilie și umplutură cu nucă

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
zahăr
margarină pentru aluat/ulei de floarea soarelui
sare iodată
apă
Malaxare: 6 minute lent şi 8 minute rapid (margarina/uleiul de floarea soarelui se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Odihnă în cazan: 10 minute.
Divizare: la gramajul dorit.
Predospire: 15 minute.
Modelare finală și umplere: laminare, umplere, modelare.
Se întinde o foaie cu grosime de circa 1 cm, peste care se întinde uniform crema de vanilie și se presoară umplutura cu nucă. Se rulează și se taie felii cu lățimea de 2-3 cm.
Bucățile se întorc cu fața în sus, astfel încât partea umplută să fie la suprafață.
Dospire: 50 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75 – 80%); La finalul dospirii, suprafața melcilor se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Coacere: 230-240°C; timp de 25 minute.