Meringue lollipop

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

zahăr
zahăr
Colorant alimentar (pudră sau gel, diferite culori) - a se folosi după instrucțiunile de pe ambalaj

În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei. Se mixează cu telul 15 minute la viteza mare a mixerului. Pentru bezele cât mai colorate, se împarte compoziția în mai multe boluri, se adaugă colorant alimentar în culoarea și intensitatea dorită.
Se pregătește un poș cu dui stelat închis și se umple cu compozițiile colorate de bezea, alternând culorile (de exemplu se pune o lingură din culoarea galbenă, o lingură din culoarea albastră și o lingură din culoarea roz).
Se formează rozete cu diametrul de 5 cm pe o tavă tapetată în prealabil cu hârtie de copt la o distanță de minim 1 cm între ele. Se introduc cu grijă bețele de acadea pe mijlocul rozetelor formate.
Coacerea se realizează la 100˚C, timp de 90 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului. Bezelele se lasă la răcit în cuptorul închis, cu ușa întredeschisă.