Mini Pavlova cu căpșune proaspete

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

albușuri
zahăr
zeamă de lămâie
amidon de porumb
căpșune sau fructe de pădure proaspete

Mixează albuşurile cu un praf de sare până devin spumă, apoi adaugă zahărul tos treptat. Mixează aproximativ 15 minute până se dizolvă tot zahărul şi vei obţine o bezea densă şi lucioasă. Adăugă restul ingredientelor şi mixează încă 1 minut.
Încălzește cuptorul la 80°C.
Pe o tavă cu hârtie de copt toarnă cu posul cercuri de dimensiunea unui biscuite, lăsând spațiu între ele.
Coace bezeaua 120 minute, la 80°C cu ventilaţie. Bezeaua trebuie să fie tare la exterior şi albă.
Pentru cremă, mixează toate ingredientele câteva minute până vei obține o cremă densă.
Toate straturile trebuie să fie reci, adică foile de bezea, crema și fructele.
Mini Pavlova se asamblează cu 2-4 ore înainte de a fi servite.
Pe un platou pune mini-blaturile de bezea, iar cu un pos toarnă crema de mascarpone și așază fructele proaspete.

8 pers.

90 min.

30 min.