

Mini Pavlova cu căpșune proaspete

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
albușuri
zahăr
zeamă de lămâie
amidon de porumb
căpșune sau fructe de pădure proaspete
Mixează albuşurile cu un praf de sare până devin spumă, apoi adaugă zahărul tos treptat. Mixează aproximativ 15 minute până se dizolvă tot zahărul şi vei obţine o bezea densă şi lucioasă. Adăugă restul ingredientelor şi mixează încă 1 minut.
Încălzește cuptorul la 80°C.
Pe o tavă cu hârtie de copt toarnă cu posul cercuri de dimensiunea unui biscuite, lăsând spațiu între ele.
Coace bezeaua 120 minute, la 80°C cu ventilaţie. Bezeaua trebuie să fie tare la exterior şi albă.
Pentru cremă, mixează toate ingredientele câteva minute până vei obține o cremă densă.
Toate straturile trebuie să fie reci, adică foile de bezea, crema și fructele.
Mini Pavlova se asamblează cu 2-4 ore înainte de a fi servite.
Pe un platou pune mini-blaturile de bezea, iar cu un pos toarnă crema de mascarpone și așază fructele proaspete.
15 pers.
90 min.
60 min.