

Mini Pavlova cu cremă și fructe

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
fructe proaspete: zmeură, căpșune, afine, vișine
frunze de mentă
În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei.
Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează cercuri cu diametrul de circa 7 cm, în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se trece cu compoziția doar pe lateralele cercului, obținând astfel coșulețele de bezea.
Mini pavlovele se coc la o temperatură de 100°C, timp de 90 minute. Bezeaua trebuie să fie tare și crocantă, ușor sfărâmicioasă la atingere.
Umplutura: smântâna pentru frișcă se mixează până începe să capete consistență. Se adaugă zahărul pudră cu aromă de vanilie și mascarpone și se mixează până crema devine fermă și pufoasă.
Crema se pune într-un pos și se șprițează peste mini pavlove.
Mini pavlova se asamblează cu puțin timp înainte de servire, altfel bezeaua se va înmuia din cauza cremei.
Se decorează cu fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine, vișine) sau chiar și cu fructe din dulceață și frunzulițe de mentă.
14 pers.
120 min.
25 min.