Mini Pavlova cu cremă și fructe

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

fructe proaspete: zmeură, căpșune, afine, vișine
frunze de mentă

În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei.
Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează cercuri cu diametrul de circa 7 cm, în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se trece cu compoziția doar pe lateralele cercului, obținând astfel coșulețele de bezea.
Mini pavlovele se coc la o temperatură de 100°C, timp de 90 minute. Bezeaua trebuie să fie tare și crocantă, ușor sfărâmicioasă la atingere.
Umplutura: smântâna pentru frișcă se mixează până începe să capete consistență. Se adaugă zahărul pudră cu aromă de vanilie și mascarpone și se mixează până crema devine fermă și pufoasă.
Crema se pune într-un pos și se șprițează peste mini pavlove.
Mini pavlova se asamblează cu puțin timp înainte de servire, altfel bezeaua se va înmuia din cauza cremei.
Se decorează cu fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine, vișine) sau chiar și cu fructe din dulceață și frunzulițe de mentă.