Minipatiserie cu măsline

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină
lapte cald
ulei de măsline
zahăr
sare
ou
gălbenuș de ou
măsline negre feliate

Amestecă într-un bol făina cu drojdia uscată instant, laptele cald și zahărul. Apoi adaugă și celelalte ingrediente. Frământă până obții un aluat fin, care nu se lipește de mâini.
Acoperă aluatul cu o pânză curată și lasă la crescut, la temperatura camerei, timp de 30 de minute.
Modelează aluatul în bucăți de dimensiunea unei madarine. Presează fiecare bucată de aluat pe blatul de lucru și cu ajutorul unui cuțit crestează aluatul pe ambele părți sub forma unor urechiușe.
Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt turtele. Ornează cu măsline negre feliate, pentru a avea ochi și nas.
Lasă la crescut încă 20 de minute și unge fiecare bucată de aluat cu gălbenuș de ou. Fixează din nou feliile de măsline înainte de a introduce tava în cuptor.
Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20-30 minute, până se rumenesc.
Poftă bună!