

Minipatiserie cu măsline

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
lapte cald
ulei de măsline
zahăr
sare
ou
gălbenuș de ou
măsline negre feliate
Amestecă într-un bol făina cu drojdia uscată instant, laptele cald și zahărul. Apoi adaugă și celelalte ingrediente. Frământă până obții un aluat fin, care nu se lipește de mâini.
Acoperă aluatul cu o pânză curată și lasă la crescut, la temperatura camerei, timp de 30 de minute.
Modelează aluatul în bucăți de dimensiunea unei madarine. Presează fiecare bucată de aluat pe blatul de lucru și cu ajutorul unui cuțit crestează aluatul pe ambele părți sub forma unor urechiușe.
Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt turtele. Ornează cu măsline negre feliate, pentru a avea ochi și nas.
Lasă la crescut încă 20 de minute și unge fiecare bucată de aluat cu gălbenuș de ou. Fixează din nou feliile de măsline înainte de a introduce tava în cuptor.
Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20-30 minute, până se rumenesc.
Poftă bună!