At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Plăcinte și tarte
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
unt
zahăr
sare
făină
făină de migdale
amidon de porumb
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
zeamă de lămâie
ouă
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
caise
Într-un bol pune untul rece, zahărul granulat, sarea, făina, pudra de migdale, amidonul de porumb, zahărul vanilinat și coaja de lămâie.
Amestecă ingredientele cu mâna până când untul se topește și amestecul devine ca nisipul.
Transferă într-un mixer amestecul și adaugă oul și zeama de la o jumătate de lămâie.
Mixează pentru 30 de secunde.
Transferă compoziția formată în bol, acoperă-o cu folie alimentară și las-o la frigider timp de 30 minute.
Împarte compoziția în porții mici cât să acopere 2/3 din forma de mini-tartă.
Adaugă felii de caise peste care presară zahărul pudră.
Coace mini-tartele în cuptorul preîncălzit la 170 - 175°C timp de 20 - 25 minute.
Notă: se pot folosi și caise confiate care trebuie lăsate la hidratat în apa călduță câteva ore înainte de utilizare.
10 pers.
30 min.
50 min.
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete post
Brioșe și checuri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
120 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete video
Dulce, Prăjituri
Dulce, Pască și mucenici, Rețete video
40 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post