Negresă glazurată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

ouă
zahăr (400g)
făină (300g)
ulei (100ml)
praf de sare
smântână pentru frișcă
ciocolată menaj
miez de nucă/ alune marunțite sau fulgi de nucă de cocos

Se separă ouăle. Peste albușuri se presară sarea și se bat spumă, apoi se adaugă zahărul și se amestecă până când se topește.
Peste gălbenușuri se adaugă uleiul, se amestecă bine, se adaugă plicul de cacao și se amestecă iar. Peste compoziție se adaugă praf de copt și se încorporează ușor în făină.
Spuma de albușuri se adaugă peste gălbenușuri și se amestecă ușor, apoi se adaugă făina și se continuă amestecarea până la omogenizarea compoziției.
Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunile de 35x25cm. Dacă tava nu este de inox, atunci trebuie tapată cu făină sau acoperită cu hârtie de copt. Negresa se coace 35-40 minute la foc potrivit
Smântâna și ciocolata se pun pe foc și se amestecă încontinuu până se topește ciocolata și se obține o textură uniformă. Se lasă la răcit, după care se întinde peste prăjitura rece.
Poftă bună!

8 pers.

90 min.

30 min.