

Negresă glazurată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr (400g)
făină (300g)
ulei (100ml)
praf de sare
smântână pentru frișcă
ciocolată menaj
miez de nucă/ alune marunțite sau fulgi de nucă de cocos
Se separă ouăle. Peste albușuri se presară sarea și se bat spumă, apoi se adaugă zahărul și se amestecă până când se topește.
Peste gălbenușuri se adaugă uleiul, se amestecă bine, se adaugă plicul de cacao și se amestecă iar. Peste compoziție se adaugă praf de copt și se încorporează ușor în făină.
Spuma de albușuri se adaugă peste gălbenușuri și se amestecă ușor, apoi se adaugă făina și se continuă amestecarea până la omogenizarea compoziției.
Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunile de 35x25cm. Dacă tava nu este de inox, atunci trebuie tapată cu făină sau acoperită cu hârtie de copt. Negresa se coace 35-40 minute la foc potrivit
Smântâna și ciocolata se pun pe foc și se amestecă încontinuu până se topește ciocolata și se obține o textură uniformă. Se lasă la răcit, după care se întinde peste prăjitura rece.
Poftă bună!