Negresă marmorată cu dovleac

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ouă
unt 82% grăsime
zahăr
lapte
făină
esență de rom
sare
miez de dovleac copt
ciocolată amăruie
lapte
unt
pudră de scorțișoară

Coace dovleacul și lăsă-l să se tempereze pentru a-l putea folosi la prăjitură. Pune într-o crăticioară, pe foc, zahărul cu untul, cacao și laptele. Amestecă-le bine pentru omogenizare. Când obții o compoziție cremoasă și toate ingredientele sunt topite, pune crăticioara deoparte de pe foc.
Separă albușurile de gălbenușuri și presară peste albușuri puțină sare. Amestecă gălbenușurile cu compoziția de cacao răcită și omogenizează. Mixează albușurile spumă, apoi încorporează-le încet și treptat în compoziția de mai sus, folosind o spatulă. Cerne făina împreună cu praful de copt și adaugă treptat acest amestec în compoziție. La final adaugă aroma și omogenizează bine compoziția.
Pune ciocolata cu untul și laptele într-o crăticioară pe foc și amestecă până când obții o compoziție omogenă și ușor cursivă. Lasă compoziția să se tempereze.
Încălzește cuptorul la 180 °C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și întinde compoziția de negresă în ea.
Mixează miezul dovleacului copt cu zahărul pudră, pentru a-l transforma într-un piure fin. Întinde-l deasupra compoziției de negresă. Apoi, întinde peste acesta compoziția de ciocolată și cu o scobitoare trece prin cele două ingrediente pentru a le marmora.
Dă tava la cuptor și coace negresa marmorată cu dovleac timp de 40 de minute, la 180°C. Lasă la răcit prăjitura înainte de a o porționa.
Poftă bună!