Nuci umplute cu cremă de ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

unt
zahăr
ouă
un praf de sare
făină
lapte rece
zahăr pudră
nuci
esență de rom

Într-o crăticioară toarnă 250 ml lapte rece, adaugă crema pentru prăjituri și 3 linguri de zahăr pudră. Mixează 1 minut la viteză mică pentru omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea încă 3 minute la viteza mare până când se obține o cremă consistentă.
Într-o tigaie pune nucile și rumenește-le ușor. După ce s-au răcit, macină-le într-o râșniță sau blender. Adaugă nucile în cremă împreună cu esența de rom, omogenizează bine compoziția și pune vasul la rece pentru a se întări crema.
Într-un bol amestecă untul moale cu zahărul, un praf de sare și zahărul vanilinat până obții o compoziție cremoasă și omogenă. Adaugă câte un ou, pe rând, amestecând bine până când se încorporează complet. La final, înglobează și făina amestecată cu praful de copt. Trebuie să obții un aluat potrivit de moale, omogen și nelipicios. Este important să nu frămânți excesiv aluatul deoarece nucile vor ieși tari și gumoase, nu fragede.
Modelează biluțe din aluat, cu o greutate de aproximativ 5 g. Coace nucile în aparatul special pentru copt nuci, în jur de 1.5 minute până se rumenesc ușor. Dacă le rumești prea mult, cojile vor fi tari.
Atunci când ai terminat de copt cojile, scoate crema de la rece și umple nucile, apoi pudrează-le cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!