

Pâine albă la tavă, cu adaos de vitamine și minerale

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire 100 minute
Timp de coacere 25 minute
făină albă de grâu 650
ulei de floarea soarelui
apă
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteză mare a malaxorului.
Lasă aluatul la odihnă în malaxor timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex: 470g aluat pentru o pâine de 400g), apoi lasă-l la predospit timp de 15 minute.
După predospire realizează modelarea finală.
Dospește aluatul 60 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230-240ºC timp de 22-25 minute pentru o pâine de 400g ).