

Ciabatta

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă 650
apă
Malaxare: 6 minute la viteza I și 8-10 min la viteza II.
Recomandare : Aluatul trebuie să fie elastic și de consistență moale. Temperatura aluatului final: 25 - 26°C. Apa folosită la malaxare nu trebuie să depașească 10°C. Aluatul astfel obținut se lasă la fermentat, la temperatura mediului ambiant, într-un vas în care s-a aplicat în prealabil un strat de ulei de floarea soarelui/ masline (pentru a preveni lipirea aluatului de pereții vasului).
Odihna în tavă: 30 min împăturită; tava unsă cu ulei de floarea soarelui/ măsline.
Predospire : împăturirea se realizează de două ori la interval de 50-60 minute.
Divizare și modelare finală: divizare manuală, 360g; sub formă de dreptunghi.
Dospire : 40-50 minute, la o temperatură de 35°C si 60-70 % umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 220-230°C, în prezența aburului la debutul coacerii, timp de 20-22 minute.
10 pers.
20 min.
45 min.
20 pers.
105 min.
30 min.