

Pâine cu cartofi și ceapă

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 33 persoane
Timp de pregătire 85 minute
Timp de coacere 40 minute
făină
ceapă caramelizată
apă
Se pun ingredientele în cuva unui malaxor, mai puțin ceapa caramelizată și se mixează timp de 6 minute la viteza mică și 6 minute la viteza mare, după care se revine la viteza mică circa 1 minut, adăugând ceapa caramelizată.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă pe masa de lucru 30 de minute, după care se divizează și se formează bile. Pentru 33 de bucăți de produs finit a câte 500 g, fiecare bilă de aluat se cântărește la 580 g.
Se pun la dospit pentru 40 de minute, la o temperatură de 35 de grade și 75% umiditate.
După dospire, pâinile se crestează și se introduc la cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 30-40 de minute, în funcție de gramajul dorit, cu abur la debutul coacerii.