Pâine cu cartofi și maia

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 20 persoane

Timp de pregătire 105 minute

Timp de coacere 30 minute

făină
maia lichidă de grâu și secară
apă

În cuva unui malaxor se pun toate ingredientele și se frământă timp de 6 minute la viteza mică și 6 minute la viteza mare, până la obținerea unui aluat elastic și omogen.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă timp de 30 de minute, după care se porționează la gramajul dorit și se formează bile care vor sta încă 15 minute la odihnă. Pentru 20 de bucăți de produse finite a câte 700 g, fiecare bilă de aluat se cântărește la 800 g.
Din bilele rezultate se formează franzele care se dospesc la o temperatură de maxim 35 de grade și 75% umiditate, timp de 45 de minute.
Se introduc la cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 30 de minute cu abur la debutul coacerii. După cele 30 de minute se vor mai lăsa în cuptor cu ușa deschisă.
Pâinile rezultate se pot bate de coajă dacă nu au fost crestate înainte.
    
    
    
    
10 pers.

90 min.

39 min.