Pâine cu făină albă de grâu și seminţe germinate de secară

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
seminţe de secară germinate
maia deshidratată de secară
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
În funcţie de calitatea făinii de grâu folosită se poate adăuga ameliorator pentru panificaţie

Malaxare: 6 min la viteză mică și 4 min la viteză mare
Odihnă: 10 min
Divizare: la gramajul dorit (ex: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g)
Predospire: 15 min
Modelare finală: rotund
Dospire: 50 min la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului
Coacere: în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230ºC timp de 30 min pentru 500 g pâine);