

Pâine cu făină albă de grâu și seminţe germinate de secară

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
seminţe de secară germinate
maia deshidratată de secară
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
În funcţie de calitatea făinii de grâu folosită se poate adăuga ameliorator pentru panificaţie
Malaxare: 6 min la viteză mică și 4 min la viteză mare
Odihnă: 10 min
Divizare: la gramajul dorit (ex: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g)
Predospire: 15 min
Modelare finală: rotund
Dospire: 50 min la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului
Coacere: în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230ºC timp de 30 min pentru 500 g pâine);