Pâine cu făină de secară și măsline

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină de grâu
făină de secară
apă
zahăr
sare
ulei de măsline
semințe de in
măsline tocate mărunt

Într-un vas pune făina de grâu și făina de secară și adaugă drojdia uscată instant Pakmaya, sarea, zahărul și semințele de in.
Toarnă apa puțin câte puțin și frământă aluatul. Adaugă la final și uleiul de măsline și continuă frământarea până vei obține un aluat omogen și moale.
Acoperă aluatul cu o cârpă curată și lasă-l la dospit, la temperatura camerei, timp de 45-60 minute.
După ce aluatul a crescut adaugă măslinele tocate mărunt și încorporează-le în aluat.
Modelează aluatul și pune-l într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu foaie de copt.
Mai lasă pentru încă 30 minute aluatul la odihnă.
Crestează aluatul cu un cuțit și presară în ploaie puțină făină deasupra.
Coace pâinea în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 30 minute. Redu temperatura cuptorului la 170°C și continuă coacerea pentru încă 20-25 minute.
Poftă bună!
    
    
15 pers.

90 min.

60 min.