Pâine de secară cu tărâță

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 35 persoane

Timp de pregătire 85 minute

Timp de coacere 25 minute

făină
tărâță alimentară
sare
apă
amidon

Mai întâi se pun într-un vas tărâța, zahărul și 1 litru de apă și se amestecă, după care restul ingredientelor se pun în cuva unui malaxor și se începe malaxarea timp de 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă treptat tărâța înmuiată, până la încorporare.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă pe masa de lucru timp de 10 minute, după care se porționează la gramajul de 570 de grame și se formează bile care vor sta la odihnă timp de 15 minute.
După odihnă se formează franzele, se trec prin amidon și se pun la dospit la o temperatură de 35 de grade și o umiditate de 75% timp de 45 de minute.
După dospire, se crestează pâinea și se introduce la cuptorul preîncălzit la 235 de grade timp de 25 minute cu abur la debutul coacerii.