

Pâine de secară cu tărâță

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 35 persoane
Timp de pregătire 85 minute
Timp de coacere 25 minute
făină
tărâță alimentară
sare
apă
amidon
Mai întâi se pun într-un vas tărâța, zahărul și 1 litru de apă și se amestecă, după care restul ingredientelor se pun în cuva unui malaxor și se începe malaxarea timp de 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă treptat tărâța înmuiată, până la încorporare.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă pe masa de lucru timp de 10 minute, după care se porționează la gramajul de 570 de grame și se formează bile care vor sta la odihnă timp de 15 minute.
După odihnă se formează franzele, se trec prin amidon și se pun la dospit la o temperatură de 35 de grade și o umiditate de 75% timp de 45 de minute.
După dospire, se crestează pâinea și se introduce la cuptorul preîncălzit la 235 de grade timp de 25 minute cu abur la debutul coacerii.
10 pers.
20 min.
45 min.