

Pâine rapidă fără drojdie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
zahăr
sare
lapte
unt
ou
Puneți într-un lighean făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Cu un tel amestecați bine pentru o perfectă omogenizare.
În alt lighean puneți laptele, untul (uleiul) oul și amestecați foarte bine, până când oul este perfect încorporat.
Vărsați amestecul lichid peste amestecul praf și amestecați până obțineți un aluat omogen.
Puteți face o pâine dulce sau sărată, adăugând fructe (stafide, mere, coajă portocală, etc), ierburi aromatice (mărar, usturoi pudră, ardei uscat, etc.), nuci, migdale, brânză (emental, parmezan, etc.).
După ce ați adăugat ingredientele preferate, continuați să amestecați ușor până la completa lor încorporare, apoi vă opriți (aluatul nu trebuie lucrat foarte mult).
Puneți aluatul obținut într-o tavă de cozonac (chec), unsă în prealabil.
Coaceți la 180 grade, timp de 45-50 min. Testați coacerea cu o scobitoare.
Lăsați să se răcorească 15 min înainte de a o scoate din tavă.
Serviți, de preferat, în aceeași zi.