Pâine rapidă fără drojdie

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
zahăr
sare
lapte
unt
ou

Puneți într-un lighean făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Cu un tel amestecați bine pentru o perfectă omogenizare.
În alt lighean puneți laptele, untul (uleiul) oul și amestecați foarte bine, până când oul este perfect încorporat.
Vărsați amestecul lichid peste amestecul praf și amestecați până obțineți un aluat omogen.
Puteți face o pâine dulce sau sărată, adăugând fructe (stafide, mere, coajă portocală, etc), ierburi aromatice (mărar, usturoi pudră, ardei uscat, etc.), nuci, migdale, brânză (emental, parmezan, etc.).
După ce ați adăugat ingredientele preferate, continuați să amestecați ușor până la completa lor încorporare, apoi vă opriți (aluatul nu trebuie lucrat foarte mult).
Puneți aluatul obținut într-o tavă de cozonac (chec), unsă în prealabil.
Coaceți la 180 grade, timp de 45-50 min. Testați coacerea cu o scobitoare.
Lăsați să se răcorească 15 min înainte de a o scoate din tavă.
Serviți, de preferat, în aceeași zi.