

Pâine rustică

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
sare
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteza mare a malaxorului. La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 15 minute. Divizare: 1.15 kg aluat pentru o pâine de 1 kg. Modelare finală: rotundă.
Aluatul se așază în coșuri tapetate din belșug cu făină de grâu și se lasă la dospit 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditatea relativă a aerului.
Se răstoarnă coșurile pe panacot astfel încât suprafața presărată cu făină a pâinii să fie la suprafață, se crestează adânc suprafața acesteia și se coace la 210-220°C, timp de 30-35 minute, cu puțin abur la debutul coacerii.