Pâinici

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
zahăr
margarină
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

Se mixează toate ingredientele, cu excepția margarinei, timp de 5-6 minute la viteza I, până la omogenizarea făinii, după care se continuă frământarea la viteza II, timp de 3-4 minute. După ce aluatul a devenit elastic, se adaugă și margarina și se continuă frământarea la viteza II timp de încă 3-4 minute, până când aluatul devine din nou omogen.
Odihnă în cazan: 5-10 minute. Divizare: la gramajul dorit, aproximativ 96 grame. Modelare: baton. Relaxare: 5 minute. Dospire finală: 60-70 minute la 32-35°C, 80% umiditatea relativă a aerului.
Suprafața pâinicilor se unge cu un melanj de ou proaspăt. Acestea pot fi decorate cu mac, susan.
Coacere: 240-250 °C, timp 15-20 minute.