

Pandișpan

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
albuș de ou
zahăr tos
gălbenuș de ou
ulei
făină de grâu
Separați albușurile de gălbenușuri.
Adăugați jumătate de pahar din zahărul tos peste albușuri și bateți bine până se fac spumă tare (întoarceți bolul și verificați să nu curgă).
Puneți peste gălbenușuri jumătatea cealaltă din cantitatea de zahăr și bateți bine, până se fac spumă albă.
Peste compoziția de gălbenușuri adăugați 3 linguri de ulei, făina, praful de copt Pakmaya și zahărul vanilinat Pakmaya. La fel, cu mișcări lente, omogenizați totul.
Adăugați puțin din albușurile bătute spumă în amestecul de gălbenușuri, apoi adăugați amestecul cu gălbenușuri peste albușurile bătute spumă. Amestecați foarte atent, de sus în jos.
Turnați compoziția într-o tavă rotundă și coaceți la 170°C timp de 20-25 minute.