Pandișpan

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

albuș de ou
zahăr tos
gălbenuș de ou
ulei
făină de grâu

Separați albușurile de gălbenușuri.
Adăugați jumătate de pahar din zahărul tos peste albușuri și bateți bine până se fac spumă tare (întoarceți bolul și verificați să nu curgă).
Puneți peste gălbenușuri jumătatea cealaltă din cantitatea de zahăr și bateți bine, până se fac spumă albă.
Peste compoziția de gălbenușuri adăugați 3 linguri de ulei, făina, praful de copt Pakmaya și zahărul vanilinat Pakmaya. La fel, cu mișcări lente, omogenizați totul.
Adăugați puțin din albușurile bătute spumă în amestecul de gălbenușuri, apoi adăugați amestecul cu gălbenușuri peste albușurile bătute spumă. Amestecați foarte atent, de sus în jos.
Turnați compoziția într-o tavă rotundă și coaceți la 170°C timp de 20-25 minute.
    
    
    
    
15 pers.

90 min.

60 min.