

Pandișpan cu caise

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 15 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 35 minute
ouă
zahăr
făină
ulei
sare
caise fără sâmburi
Separă albușurile de gălbenușuri.
Într-un bol curat mixează albușurile spumă, împreună cu sarea și zahărul vanilinat, apoi adaugă treptat zahărul tos și mixează până când compoziția e fermă, iar zahărul este dizolvat. Adaugă apoi treptat uleiul și gălbenușurile menținând viteza mixerului la cea mai mică treaptă.
Cerne făina peste compoziție și cu o spatulă lată, cu mișcări ușoare, de jos în sus, încorporeaz-o.
Pregătește tava și tapeteaz-o cu hârtie pentru copt. Toarnă jumătate din compoziție și nivelează ușor. Pune jumătate din cantitatea de caise și distribuie pe suprafața prăjiturii. Adaugă și restul compoziției și distribuie deasupra restul de bucăți de caise rămase.
Coace prăjitura la 170°C, timp de 30-35 minute sau până când este ușor rumenită și trece testul cu scobitoarea.
Porționează pandișpanul cu caise când e rece și pudrează-l cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!