

Cozonac Panettone

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină albă de grâu 480
zahăr
apă / lapte*
gălbenuș de ou
gluten de grâu
margarină/unt**
stafide/fructe confiate***
cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii
se recomandă ca margarina/untul să se tempereze sau să se topească şi să se adauge treptat, cu 4 min. înainte de sfârșitul malaxării
stafidele/fructele confiate se adaugă în ultimul minut de malaxare la viteză mare
Malaxare: 4 minute la viteza I și 8 minute la viteza II.
Odihnă la frigider: 4-6 ore.
Modelare finală.
Se aşază în tăvi şi se dospeşte 150-180 minute la 35°C şi 75-80% umiditate.
Coacere: fără abur, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului (de exemplu, timp de 50-60 minute la 180-220°C pentru un Panettone de 500g).