Cozonac Panettone

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină albă de grâu 480
zahăr
apă / lapte*
gălbenuș de ou
gluten de grâu
margarină/unt**
stafide/fructe confiate***
cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii
se recomandă ca margarina/untul să se tempereze sau să se topească şi să se adauge treptat, cu 4 min. înainte de sfârșitul malaxării
stafidele/fructele confiate se adaugă în ultimul minut de malaxare la viteză mare

Malaxare: 4 minute la viteza I și 8 minute la viteza II.
Odihnă la frigider: 4-6 ore.
Modelare finală.
Se aşază în tăvi şi se dospeşte 150-180 minute la 35°C şi 75-80% umiditate.
Coacere: fără abur, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului (de exemplu, timp de 50-60 minute la 180-220°C pentru un Panettone de 500g).