

Panna Cotta cu jeleu de caise

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
smântână dulce, 30% grăsime
lapte
zahăr
caise sau alte fructe proaspete
Se pune gelatina la hidratat într-un vas, împreună cu 50 ml apă rece.
Într-o cratiță se adaugă laptele, smântana dulce și zahărul, se pune cratița la foc mediu și se amestecă compoziția până când zahărul s-a dizolvat complet. Apoi se oprește focul și se lasă compoziția la răcit pentru câteva minute.
Se adaugă apoi gelatina hidratată, se amestecă până la dizolvarea completă a acesteia, se toarnă în cupe și se lasă la frigider pentru 2-3 ore.
Pentru jeleu: se lasă gelatina la hidratat într-un vas împreună cu 50 ml apă rece. Crema Delicii caise fill se pune într-o oală și se încălzește la foc mic (la o temperatură de aproximativ 60°C). Se ia vasul de pe foc, se adaugă gelatina hidratată și se amestecă până la dizolvarea completă a acesteia.
Asamblare: se iau cupele cu panna cotta pregătite în prealabil și se completează cu jeleul de caise.
Se decorează cu caise sau alte fructe de sezon proaspete, fulgi de cocos sau frunze de mentă, apoi se mai lasă la frigider încă 2-3 ore înainte de servire.