Panna Cotta cu jeleu de caise

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

smântână dulce, 30% grăsime
lapte
zahăr
caise sau alte fructe proaspete

Se pune gelatina la hidratat într-un vas, împreună cu 50 ml apă rece.
Într-o cratiță se adaugă laptele, smântana dulce și zahărul, se pune cratița la foc mediu și se amestecă compoziția până când zahărul s-a dizolvat complet. Apoi se oprește focul și se lasă compoziția la răcit pentru câteva minute.
Se adaugă apoi gelatina hidratată, se amestecă până la dizolvarea completă a acesteia, se toarnă în cupe și se lasă la frigider pentru 2-3 ore.
Pentru jeleu: se lasă gelatina la hidratat într-un vas împreună cu 50 ml apă rece. Crema Delicii caise fill se pune într-o oală și se încălzește la foc mic (la o temperatură de aproximativ 60°C). Se ia vasul de pe foc, se adaugă gelatina hidratată și se amestecă până la dizolvarea completă a acesteia.
Asamblare: se iau cupele cu panna cotta pregătite în prealabil și se completează cu jeleul de caise.
Se decorează cu caise sau alte fructe de sezon proaspete, fulgi de cocos sau frunze de mentă, apoi se mai lasă la frigider încă 2-3 ore înainte de servire.
    
    
    
    
    
    
10 pers.

30 min.

50 min.