Parfait de căpșune

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere minute

lapte rece
căpșune (pentru piure)
iaurt (strecurat)
căpșune tăiate
fulgi de ciocolată
căpșune (pentru piure)
căpșune tăiate
fulgi de ciocolată
frunze de mentă

Mixează într-un vas laptele rece cu spuma pentru deserturi cu gust de frișcă, apoi adaugă piureul de căpșune, iaurtul, zahărul pudră cu aromă de vanilie și căpșunele proaspete tăiate cubulețe.
Toarnă compoziția într-un vas tapetat cu folie alimentară, presară deasupra fulgi de ciocolată și las-o la congelator timp de 4-5 ore, acoperită cu folie alimentară. Înainte de servire, îndepărtează folia și ornează parfait-ul cu piure de căpșune, căpşune proaspete feliate, fulgi de ciocolată și câteva frunze de mentă proaspată.
Poftă bună!