Pască fără aluat, cu brânză și cremă de ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

ciocolată neagră
zahăr
unt/margarină
făină
ouă
brânză de vaci
100-125g zahăr pudră
frișcă lichidă
ouă
coajă de lămâie/portocală și arome după preferință

Pentru crema de ciocolată, se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Pentru crema de brânză: se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.
Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.
Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.
Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.
Poftă bună!
    
    
    
    
30 pers.

90 min.

15 min.