Pască fără aluat, cu brânză și cremă de ciocolată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru cremă:
450
g

ciocolată neagră

450
g

zahăr

350
g

unt/margarină

1
lingură

făină

9
buc

ouă

Pentru umplutură:
450
g

brânză de vaci

100-125g zahăr pudră

100
g

frișcă lichidă

2
buc

ouă

coajă de lămâie/portocală și arome după preferință

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pentru crema de ciocolată, se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.

,

Pentru crema de brânză: se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.

,

Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.

,

Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.

,

Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …