

Pască fără aluat, cu brânză și cremă de ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ciocolată neagră
zahăr
unt/margarină
făină
ouă
brânză de vaci
100-125g zahăr pudră
frișcă lichidă
ouă
coajă de lămâie/portocală și arome după preferință
Pentru crema de ciocolată, se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Pentru crema de brânză: se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.
Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.
Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.
Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.
Poftă bună!