At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Pască și mucenici
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
biscuiți simpli
unt 80-82%
zahăr
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
ouă întregi
ciocolată neagră (min. 50% cacao)
smântână lichidă naturală 32-35%
Pentru blat, zdrobește biscuiții grosier cu un sucitor și pune-i într-un bol.
Topește untul, toarnă-l peste biscuiți și amestecă bine, până când se înglobează tot untul.
Așază amestecul într-un strat uniform pe fundul unei forme de tartă de 23 cm diametru și tasează-l bine.
Coace blatul la 180-190°C (preferabil cu ventilație) timp de 20-25 min, până când biscuiții încep să se coloreze.
Scoate blatul și lasă-l la răcit.
Pentru compoziție, adaugă ciocolata tăiată în bucați mici și două linguri cu lapte într-un vas.
Încălzește totul la foc mic, până când ciocolata se topește și se obține un amestec omogen. Ia vasul de pe foc.
Adaugă tot zahărul și amestecă continuu cu un tel.
Adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând continuu.
Adaugă smântâna și amestecă.
Toarnă umplutura peste blat.
Coace pasca la 180°C (preferabil cu ventilație), timp de 20-25 min.
Verifică coacerea prin înțepare cu o scobitoare.
Lasă sa se ”așeze” și să se răcească pasca înainte de a o scoate din formă.
Notă: în timpul coacerii, compoziția se va umfla, va crapa ușor la margini, dar dupa răcire se va așeza.
Poftă bună!
8 pers.
15 min.
Dulce, Prăjituri
Brioșe și checuri, Dulce
Dulce, Torturi
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
10 pers.
30 min.
40 min.
Cozonaci, Dulce
2 pers.
20 min.
10 min.
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete video
90 min.
Dulce, Rulade și rulouri