Pască reinterpretată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

biscuiți digestivi
unt topit
ciocolată albă
brânză de vaci
mascarpone
cremă de brânză
stafide

Într-un bol, sfărâmă biscuiții cu mâna, apoi adaugă deasupra lor untul topit și cacao. Mixează compoziția cu o lingură de lemn, până la omogenizare.
În alt vas, topește ciocolata albă, amestecând ușor cu un tel până când această este topită complet. Mută vasul pe un blat de lemn și adaugă mascarpone peste ciocolata topită, amestecând bine cu telul până la omogenizare. În aceeași compoziție, adaugă apoi crema de brânză, brânza de vaci și stafidele, mixandu-le până la omogenizare.
Pregătește o tavă rotundă de copt cu inel detașabil și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.
Toarnă apoi compoziția de biscuiți cu cacao și modeleaz-o pe fundul tăvii cu ajutorul unei linguri sau unei spatule de silicon. Peste stratul de biscuiți, toarnă umplutura pentru pască, iar apoi presară în strat subțire zahărul pudră cu aromă de vanilie, cu ajutorul unei site.
Lasă pasca peste noapte la frigider.
Înainte de servire, scoate pasca din tava de copt, prin desfacerea inelului detașabil și asaz-o pe o farfurie sau platou rotund.
Poftă bună!
    
    
14 pers.

120 min.

25 min.