

Pască tradițională

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă 000
zahăr
ulei de floarea soarelui
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
brânză de vaci
stafide
Malaxează toate ingredientele cu excepția uleiului timp de 6 minute la viteză mică, după care adaugă uleiul și continuă malaxarea alte 7-8 minute la viteză mare.
Odihnă: 10 minute.
Divizează aluatul în bile.
Întinde o foaie de aluat de circa 200g sub formă unui cerc cu diametrul de 22-24 cm și așaz-o pe fundul tăvii. Pentru margine, formează o cununa împletită în 2, 3 sau 4, după preferință.
Dospire: 40 minute, la o temperatura de 35°C și 60-70% umiditate relativă a aerului.
Pentru umplutură: adaugă toate ingredientele în bolul unui mixer și amestecă cu paleta până la omogenizarea acestora.
Adaugă umplutura de brânză cu stafide peste aluatul dospit, deasupra căreia așază un decor din trei frunze formate din aluat și mai lasă alte 10 minute la dospit.
Unge suprafața cu o emulsie de ou.
Coace pasca timp de 40-50 minute, la o temperatură de 180°C.