Malaxează toate ingredientele cu excepția uleiului timp de 6 minute la viteză mică, după care adaugă uleiul și continuă malaxarea alte 7-8 minute la viteză mare.
,
Odihnă: 10 minute.
,
Divizează aluatul în bile.
,
Întinde o foaie de aluat de circa 200g sub formă unui cerc cu diametrul de 22-24 cm și așaz-o pe fundul tăvii. Pentru margine, formează o cununa împletită în 2, 3 sau 4, după preferință.
,
Dospire: 40 minute, la o temperatura de 35°C și 60-70% umiditate relativă a aerului.
,
Pentru umplutură: adaugă toate ingredientele în bolul unui mixer și amestecă cu paleta până la omogenizarea acestora.
,
Adaugă umplutura de brânză cu stafide peste aluatul dospit, deasupra căreia așază un decor din trei frunze formate din aluat și mai lasă alte 10 minute la dospit.
,
Unge suprafața cu o emulsie de ou.
,
Coace pasca timp de 40-50 minute, la o temperatură de 180°C.