Topește ciocolata albă pe bain marie împreună cu 600g smântână pentru frișcă, amestecă până la omogenizare și las-o la răcit.
,
Mixează albușurile de ou până la obținerea unei spume. Adaugă zahărul și continuă mixarea până când amestecul își dublează volumul.
,
Bate 800 g smântână pentru frișcă până la obținerea consistenței optime și încorporează ganache-ul de ciocolată pregătit în prealabil, gelatina hidratată și albușurile bătute spumă.
,
În mixerul de patiserie adaugă toate ingredientele pentru blat și mixează 30 secunde la viteză mică pentru omogenizare și 4 minute la viteză mare pentru emulsionare.
,
Toarnă compoziția obținută în tavă (aproximativ ½ din capacitatea tăvii).
,
Coace blatul la temperaturi joase (160-180°C), timp de 35 - 40 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.
,
Asamblează prăjitura într-o formă de silicon, adaugă jumătate din crema pregătită. Peste cremă adaugă blatul,apoi un nou strat de cremă și inca unul de blat.
,
Introdu prăjitura la congelator.
,
Scoate prăjitura din congelator și toarnă un strat subțire de glazură de ciocolată, apoi decorează cu ciocolată albă.