At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Pâine și specialități, Rețete post, Rețete video, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu
Premix Greea Pro Pâine Tradițională Pakmaya
apă
ulei
zahăr
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
aluat
rozmarin
usturoi
măsline feliate
nucă
roșii uscate
Se mixează ingredientele pentru bază timp de 3 minute la viteză mică, apoi 6 minute la viteză mare.
După 6 minute se adaugă drojdia proaspătă și sarea și se mixează 2 minute la viteză mare.
Peste aluat se adaugă rozmarinul/usturoiul/măslinele/nuca și roșiile uscate și se mixează timp de 1 minut la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnă pentru 15 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se dă formă.
Se lasă la dospit pentru 45 de minute.
Se unge cu gălbenuș, se modelează și se presară cu cimbru.
Se coace pentru 15 minute la o temperatură de 250 de grade.
50 min.
25 min.
Plăcinte și tarte, Rețete post, Sărat
Pâine și specialități, Sărat
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
8 pers.
30 min.
Dulce, Gemuri și conserve, Rețete post
60 min.
15 min.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete video
750 min.
35 min.
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
15 pers.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
Aperitive, Sărat