Pită cu pesto verde

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
apă caldă
½ linguriță sare
oțet de mere
suc de lămâie
unt topit
sos Pesto
mozzarella
carne prăjită
6-7 roșioare cherry
busuioc proaspăt tocat

Stinge bicarbonatul cu suc de lămâie.
Amestecă toate ingredientele și frământă până aluatul devine neted și moale.
Întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pe dimensiunea platoului de servire.
Pune aluatul pe o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt.
Unge aluatul cu pesto verde și presară mozzarella, taie celelalte ingrediente cum dorești și pune-le pe pită.
Coace pita în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 30 - 35 minute.
După ce ai scos pita din cuptor, presară busuoic tocat proaspăt, porționează cu un cuțit și servește pita caldă.
    
    
10 pers.

90 min.

20 min.