Plăcintă cu mere și rubarbă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire 60 minute

Timp de coacere 20 minute

făină
margarină
zahăr tos
ouă
smântână
zahăr tos pentru umplutură
mere
rubarbă

Într-un bol, freacă margarina cu zahărul, făina și amestecă până când vei obține o compoziție omogenă.
Frământă aluatul, apoi lasă-l la rece timp de 15 minute.
Bate ouăle cu smântână și zahăr.
Curăță merele și taie-le felii.
Înmoaie rubarba în apă rece timp de 15-20 minute, apoi curăț-o și taie-o în fâșii lungi și subțiri.
Așază aluatul într-o formă de copt, apoi adaugă deasupra lui un strat de mere, apoi un strat de rubarbă și încă un strat de mere.
Toarnă apoi amestecul de smântână și ou peste plăcintă.
Coace plăcinta în cuptor, la o temperatură de 200°C, timp de 15-20 minute.
Poftă bună!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.