Pogăcele cu brânză

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină
lapte călduț
unt
zahăr
sare
gălbenuș de ou
caș de vacă
cremă de brânză
piper
sare
albuș ou (pentru uns)

În laptele calduț adaugă drojdia și zahărul. Lasă deoparte 5 minute, apoi adaugă făina, untul topit, sarea și gălbenușul de ou și frământă un aluat elastic. Pune aluatul deoparte, într-un loc ferit de curent.
Dă cașul pe răzătoare și amestecă-l cu crema de branză. Lasă puțin caș deoparte pentru a presăra deasupra pogacelelor.
După ce aluatul s-a dublat ca volum, împarte-l în trei părți egale și întinde prima foaie de 1 cm. Întinde o treime din pasta de brânză și împăturește de două ori. Întinde iar o foaie și adaugă încă o treime și împăturește-o. Mai repetă procesul încă o dată. Întinde ultima foaie de 1 cm și taie pogăcelele cu o formă rotundă de fursecuri sau cu un pahar. Pune pogăcelele în tavă și lasă-le încă 15 minute să crească. Unge fiecare pogăcea cu albuș de ou bătut și presară caș ras.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit și coace-le timp de 25 de minute sau până când se rumenesc deasupra.
Poftă bună!