

Pogăcele cu brânză

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină
lapte călduț
unt
zahăr
sare
gălbenuș de ou
caș de vacă
cremă de brânză
piper
sare
albuș ou (pentru uns)
În laptele calduț adaugă drojdia și zahărul. Lasă deoparte 5 minute, apoi adaugă făina, untul topit, sarea și gălbenușul de ou și frământă un aluat elastic. Pune aluatul deoparte, într-un loc ferit de curent.
Dă cașul pe răzătoare și amestecă-l cu crema de branză. Lasă puțin caș deoparte pentru a presăra deasupra pogacelelor.
După ce aluatul s-a dublat ca volum, împarte-l în trei părți egale și întinde prima foaie de 1 cm. Întinde o treime din pasta de brânză și împăturește de două ori. Întinde iar o foaie și adaugă încă o treime și împăturește-o. Mai repetă procesul încă o dată. Întinde ultima foaie de 1 cm și taie pogăcelele cu o formă rotundă de fursecuri sau cu un pahar. Pune pogăcelele în tavă și lasă-le încă 15 minute să crească. Unge fiecare pogăcea cu albuș de ou bătut și presară caș ras.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit și coace-le timp de 25 de minute sau până când se rumenesc deasupra.
Poftă bună!
10 pers.
100 min.
50 min.